Een bijzondere plek

Een bijzondere plek

De natuur is veerkrachtig. Twee jaar geleden was deze plek, gelegen tegen het bos, nog landbouwgrond. We vormen het langzaam om tot voedselbos. 's ochtends als de zon op komt en de dauw nog op de jonge bomen ligt is de stilte zo intens. Een ree steekt over, ganzen laten zich horen en de haan kraait al.

Een jonge haag van meidoorn, sleedoorn en hondsroos rondom het perceel biedt straks volop nestelplek voor allerlei vogels.
Hoe jong de aanplant ook is, we kunnen nu al oogsten. We plukken niet de hele struik leeg maar laten, net als de inheemse stammen deden, ook wat hangen voor de vogels en de andere dieren.

De eenvoudige Yurt biedt gelegenheid om samen te komen, om te mediteren, of een goed gesprek te voeren. Deze plek omhult je met warmte en geeft je een gevoel van 'thuis zijn' zodat je dichter bij je zelf komt en je weer herinnert waar het 'echt' om draait.

We nodigen je uit om echt aanwezig te zijn in het moment, door je telefoon in de auto te laten zodat er minder prikkels van buitenaf tot je komen.
Van stilte gaat een diepe kracht uit hoewel dat voor sommigen wat ongemakkelijk kan aanvoelen
nodigen we je uit om bewust stil te zijn.