Nieuws

1,5 meter afstand houden

Om bezoekers toch te kunnen helpen, nemen we 1,5 meter afstand in acht. We respecteren dit maar bovenal werken we aan vertrouwen en laten ons niet regeren door angst. Als we ergens afstand kunnen houden dan is het hier wel. We ontvangen 2 mensen in de ochtend en 2 mensen in de middag. De gezamenlijke lunch komt te vervallen.

Verhuisbericht

Wat een mooie dag om te verhuizen naar Duiksehoef 2a, 5175 PG Loon op Zand

Grond gekocht

We hebben grond gekocht en strijken er, als alles goed gaat, het komende najaar neer.
Ons eigen Hartenboeren-bos komt dichterbij. Zo pionierend zijn we met dit plan dat zelfs de spellingscontrole het aflaat weten: op woorden zoals; voedselbos, yurt en tinyhouse. En zijn we trots? Ja, vooral omdat we het bijna helemaal zelf financieren!

Dialoog

In de week van de dialoog organiseren wij een dialoog in de Yurt. Op een respectvolle manier met elkaar in gesprek over een mooi onderwerp: "Elkaar zien, in de zorg voor de Aarde"

Voedselbos symposium

Een mooi symposium over voedselbossen. Dit heeft de toekomst en de aarde hard nodig. Onze bijdrage voor de aarde is een hartenboeren-bos realiseren met rijke oogsten voor mens, dier en natuur.

De moestuin op orde

Met de hulp van een paar fijne collega's en een goeie buur brengen we de bodem op orde. Het overtollige water kan nu beter in de bodem zakken. We gaan compost op het land brengen en dan zaaien.

Verhuizing 23 t/m 31 oktober 2017

We gaan verhuizen naar Paalstraat 32 in de Moer. Vanaf 1 november 2017 is dit ons nieuwe adres.
Heb je zin en tijd om mee te helpen, meld je dan aan via info@hartenboeren.nl

De eerste Hartenboeren krant is uitgebracht

De eerste Hartenboeren krant is uitgebracht. Collega's die hun verhaal doen en ervaringen delen.

Korte film is uit

De korte film (te zien op deze website) laat zien wat Hartenboeren voor mensen kan betekenen. Bovendien geeft de film een beeld van de nieuwe locatie.

We hebben een nieuwe locatie

We hebben een prachtige locatie gevonden in de Moer (tussen Waalwijk en Tilburg) die voldoet aan onze voorwaarden. Het is een rustig gelegen plek, vlakbij het bos, omsloten door een mooie, hoge beukenhaag die beschutting biedt. Er is een verblijf met een keuken en een ruimte om je even af te zonderen als daar behoeften aan is. En verder is er 0,6 hectare om een moestuin te maken. We zijn ontzettend blij met deze Parel in de Moer!