Innerlijk leiderschap

Een traumatische ervaring overkomt je. Om weer in balans te komen nodigen de Hartenboeren je uit om je innerlijk leiderschap op te pakken. Door letterlijk te aarden in het jonge voedselbos. Je innerlijk leiderschap richt zich op je zelf herstellend vermogen en we vragen jou om bereid te zijn zelf verantwoording te nemen voor je eigen gezondheid en welbevinden. De rust die hier in het jonge voedselbos heerst en de eenvoud maken deze plek tot een veilige haven in een bewogen periode in iemands leven. Kom helpen in het voedselbos en wij helpen jou te herstellen.

In Balans

Een trauma, opgelopen tijdens je werk, heeft zijn weerslag op je privéleven en andersom. Wanneer het geestelijk en lichamelijk niet goed met je gaat, dan heeft dat niet alleen invloed op jouw leven maar ook op dat van je partner, je kinderen, familie en vrienden. En op het functioneren in je werk. Lees hier Peters persoonlijke ervaring.

De verbinding met de natuur en met de ander helpt je de balans te herstellen. Wat heb je nodig om er weer boven op te komen? Hoe ga je om met verdriet en angst? Waar put jij kracht uit? Deze en andere vragen komen gaande weg aan bod. Hoe goed ken jij jezelf? En kun je zien dat er onder het trauma kracht schuilt?
Op een rustgevende plek in een jong voedselbos in de omgeving van de Loonse- en Drunense Duinen bieden wij je de gelegenheid om in balans te komen.

Er is een lieve hond en er scharrelen kippen rond. Je kunt ons helpen bij het verzorgen en aanplanten of oogsten en wij zullen jou helpen. Er moet niets en er kan veel zodat je in je eigen tempo weer op kracht komt. Bij ons te gast zijn betekent dat je bereid bent zelf verantwoording te nemen voor je eigen gezondheid en welbevinden. We vragen je om eerlijk en open naar jezelf te kijken.
Daarbij wordt niets opgedrongen en kun je volledig tot rust komen en antwoorden vinden die nodig zijn voor je herstel. Om die antwoorden te kunnen vinden bieden we je het volgende:

  • Meehelpen in het voedselbos
  • Klussen
  • Dieren verzorgen
  • Wandelen
  • Koken
  • Meditatie
  • Ademhalingsoefeningen
  • Schilderen of andere creatieve uitingen
  • Een goed gesprek
  • Een samensessie

Welk beroep doet de aarde op jou?

We zijn ons er van bewust dat onder een trauma enorme krachten verborgen liggen. We hebben oog voor die kracht. Hoewel het pittig kan zijn om je trauma te verwerken, liggen er ook mogelijkheden om jezelf nog beter te leren kennen en je kracht te ontdekken. Op jouw initiatief gaan we In gesprek en vragen we je om bereid te zijn, diep en eerlijk in jezelf te kijken. Wie ben ik? Wat is mijn taak hier op aarde? Hoe kan ik goed zijn voor mezelf, goed voor de ander èn goed voor de natuur? Pas als hier, naar jouw mening, een goed antwoord op is gevonden kun je spreken van een missie. Hoe meer je in lijn bent met je talenten en je mogelijkheden, hoe zinvoller en betekenisvoller je leven kan zijn.
Kortom het is een uitnodiging naar jezelf om je innerlijk leiderschap te versterken en alleen jij kunt de sleutel hiertoe vinden.

Neem gerust contact met ons op.