Aarden, Verstillen, Voeden

Aarden, Verstillen en Voeden.
Wij kweken mooie eetbare bloemen, kruiden en minigroenten in onze moestuin die stuk voor stuk een lust voor het oog zijn en een smaakbeleving voor ieders mond ...

Met het telen van je eigen voedsel kom je dichter bij de natuur te staan en krijg je vanzelf meer respect voor wat de aarde biedt. We bewegen mee met het ritme van de seizoenen en doen daar onszelf, onze gasten en de natuur een groot plezier mee. Hoe mooi is het dat je de zelf gekweekte groente uit de tuin verzamelt en tijdens het middagmaal opeet? Je werk in de tuin, de vieze handen geven je nog meer voldoening en smaakbeleving aan je eten.

We doen graag iets terug voor de natuur door het inzaaien van een biologische wildmengsel want bloemen trekken vlinders, bijen en andere insecten aan. Zo stimuleren wij de biodiversiteit.

De eenvoudige huiskamer biedt gelegenheid om je even terug te trekken. Door te mediteren of naar muziek te luisteren kun je dichter bij je zelf komen en je weer meer in contact brengen met datgene wat jou beweegt.