Organic farm

Afgelopen week organiseerden we in de Yurt een samenkomst voor mensen uit de omgeving, die met elkaar biologisch willen inkopen. Wekelijks verse producten in huis halen èn voordeliger, dat is het idee. Er zijn aardig wat enthousiastelingen en hopelijk zal de nabije toekomst uitwijzen dat we samen in kunnen kopen. Het is niet alleen voordeliger maar ook een mooie manier om met gelijkgestemden te verbinden, door het uitwisselen van recepten bijvoorbeeld en gebruik te maken van elkaars talent.

Iets anders waar ik enthousiast van werd is het platform: Working on an organic farm. Van over de hele wereld kunnen vrijwilligers mee werken op je farm. Een mooie manier om elkaars culturen, gebruiken en talen te leren kennen. Als wij gastgezin zouden zijn hiervoor kunnen wij dankbaar gebruik maken van extra handen tijdens het oogstseizoen en genieten vrijwilligers van alles wat deze omgeving en wij hen te bieden hebben.

Hoe mooi is dat?

En verder: zetten we de volgende stappen om nog meer zelfvoorzienend te zijn door middel van elektriciteit op te wekken.

terug