Huis verkocht en nu ontspullen deel 2

Het is bijna helemaal officieel....dat ons huis is verkocht. Super tof, raar ook. De kleine, gedateerde tweekapper stripten we van boven tot onder en maakten het tot een moderne en ruime woning. We hebben veel voor dit huis gedaan èn er ook veel voor gelaten. De bijzondere, gelukkige maar ook heftige gebeurtenissen in ons leven beleefden we allemaal onder dit dak. Alle etentjes en wijntjes, al het spelen en grootbrengen van de kinderen, alle mooie gesprekken... alle herinneringen nemen we met ons mee. We voelen dat het nu tijd is geworden om dit huis los te laten en door te geven aan andere mensen.
We gaan onze spullen verkopen (eind augustus staan we op een rommelmarkt in Sprang-Capelle) en de opbrengst gebruiken we om ons Tiny House mee in te richten want niet alles zal passen in zo'n klein huis.
Ik vind het leuk om met afgedankte spullen een nieuw avontuur te creëren, een tweedehandsje opknappen, dingen zelf maken of om iets te kopen met een goed verhaal.

We gaan het zien maar bijzonder is wel om te ervaren dat we allebei steeds rustiger worden. Er is een diep vertrouwen in elkaar en in ons zelf dat dit de juiste weg is voor ons. En onze kinderen? Die ervaren dit als een nieuw avontuur. Kinderen hebben het vermogen zich over te geven aan de omstandigheden. Voor hen is stapsgewijs loslaten van speelgoed en anderen dingen waar ze aan gehecht zijn ook een proces. Net zoals bij ons.

terug